The Nerd Shepherd

Veel belovende Nederlands-Vlaamse serie ‘Arcadia’ is vanaf zondag te zien: burgers worden beoordeeld op IQ, opleiding en gewicht

In de nieuwe Nederlands-Vlaamse serie ‘Arcadia’ draait alles om de score die iemand heeft. Het bepaalt waar je woont, welke baan je hebt en zelfs welke medische zorg je krijgt. Het is een totalitair regime waarin gehoorzaamheid aan de wetten van Arcadia van levensbelang is. Het concept van de burgerscore zorgt voor een spannende en soms beangstigende sfeer in de serie.

‘Arcadia’ laat zien dat de wereld na een ramp er totaal anders uit kan zien. Levensmiddelen en andere basisbehoeften zijn schaars geworden en mensen moeten vechten om te overleven. De serie laat ons zien hoe de mensheid zich aanpast aan deze nieuwe wereld en hoe ze proberen te overleven in een samenleving die wordt beheerst door een totalitair regime.

De serie maakt indruk met zijn realistische weergave van de verwoeste wereld buiten de muren van ‘Arcadia’. De grond is dor en vervuild, en er zijn alleen nog kale vlaktes, onherbergzame kloven en ondoordringbare bossen. Dit in contrast met het leven binnen de muren van Arcadia, waar alles goed georganiseerd is en er voldoende middelen zijn om te overleven.

‘Arcadia’ een boeiende serie die ons een inkijkje biedt in een dystopische wereld waarin burgers worden beoordeeld op hun burgerscore. De serie laat ons zien hoe mensen zich aanpassen aan een nieuwe wereld en hoe ze proberen te overleven in een samenleving die wordt beheerst door een totalitair regime.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Dit weekend kunnen we eindelijk gaan genieten van deze nieuwe spannende serie, vanaf zondag is ‘Arcadia’ te zien. Zet je TV dus aanstaande zondag om 20:20 aan en schakel in op NPO3 of kijk de serie via NPO Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen