Eerste teaser-trailer voor aankomende Spaanse "Zorro"-reboot nu te zien!

TV en Series
zaterdag, 30 september 2023 om 19:13
vxintshmo3htqigbn3c2lgofdof
De iconische gemaskerde held, Zorro, staat op het punt om zijn langverwachte terugkeer te maken in een live-action reboot. Deze nieuwe serie, geproduceerd door het Spaanse bedrijf Secuoya Studios en ondersteund door Mediawan Rights, heeft onlangs zijn eerste teaser-trailer uitgebracht en de verwachtingen zijn hooggespannen.
In deze nieuwe interpretatie van het Zorro-verhaal, zien we Miguel Bernardeau, bekend van zijn rol in de populaire serie Elite, schitteren als de legendarische Zorro. Hij kruipt in de huid van Diego de la Vega, een nieuwe incarnatie van het iconische personage. Samen met hem zien we Renata Notni, bekend van El Dragón: Return of a Warrior, als Lolita Marquez.
ojtsddy0iukk1exwlstufggvggs 1140x570
Still 'Zorro' via TMDB
Wat de nieuwe serie extra bijzonder maakt, is dat het de eerste live-action incarnatie van Zorro is sinds "The Mask of Zorro 2" uit 2005, waarin Antonio Banderas de rol van Zorro vertolkte. De serie zal uit tien afleveringen bestaan en wordt gedeeltelijk geregisseerd door Javier Quintas, bekend van successen als "Money Heist" en "Sky Rojo." Een van de opvallende namen achter de schermen is John Gertz, oprichter van Zorro Productions Inc. en producent van de "The Mask of Zorro" filmfranchise, die als uitvoerend producent aan boord is voor deze nieuwe serie.
De première van Zorro staat gepland op 15 oktober. In de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Spanje, Portugal en Andorra zal de serie beschikbaar zijn op Amazon Prime Video, terwijl Mediawan Rights de serie zal distribueren in andere landen. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
wbgprryjixi89v0jtf2mcvt65cy 1140x570
Still 'The Mask of Zorro' via TMDB
Ondertussen werd er eerder dit jaar groen licht gegeven voor een Zorro-rebootserie bij Disney+, met Wilmer Valderrama in de hoofdrol en Bryan Cogman, bekend van "Game of Thrones," als showrunner. Valderrama, die bekendheid verwierf met zijn rol in "That '70s Show," heeft al geruime tijd enthousiast gesproken over de reboot, hoewel er nog geen nieuws is over de opnames of de releasedatum op Disney+. De terugkeer van Zorro lijkt dus niet te stoppen te zijn, en fans kunnen zich verheugen op meerdere spannende nieuwe avonturen met de legendarische gemaskerde held.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!