Stranger Things-ster doet een Boekje open over het Laatste Seizoen van de Netflix-hitserie

TV en Series
zondag, 04 juni 2023 om 12:06
2gko6ncjw1rqvgscvmureuvwx35
Stranger Things-ster Finn Wolfhard vertelde in gesprek met Collider dat hij het einde van de show nog niet weet, maar dat hij de scripts heeft gelezen voor de eerste drie afleveringen van seizoen 5. Hij belooft dat het aankomende seizoen terugkeert naar de roots van de show.
"Ik denk dat het een waanzinnige hoeveelheid vragen beantwoordt over de lore van Stranger Things, het wereldbeeld", zei Wolfhard. "Het is het laatste seizoen, dus we willen teruggaan naar de kern van waarom de show en de dynamiek in de show in de eerste plaats zo bijzonder was."
Wolfhard sprak daarnaast over zijn gemengde gevoelens over het filmen van het laatste seizoen. "Het gaat echt opwindend worden. Ik ben natuurlijk enthousiast om terug te gaan en weer te gaan filmen. Ik denk dat het heel verdrietig gaat zijn, maar ik ben ook gewoon enthousiast als fan om erin te duiken, en ik ben benieuwd waar iedereen naartoe gaat - ik weet nog niet eens hoe het eindigt, echt waar. Ik heb alleen de eerste drie afleveringen gelezen, dus we zullen zien. Maar ja, ik kijk ernaar uit om te zien waar de reis van alle personages naartoe gaat."
p1y6hy9g95oyf8z67obh4nz9ghz 1140x570
Still 'Stranger Things' via TMDB
Het vierde seizoen van Stranger Things eindigde met een cliffhanger, waarbij het duivelse plan van Vecna (Jamie Campbell Bower) succesvol werd uitgevoerd, waardoor de Upside Down begon door te sijpelen in Hawkins, Indiana en de rest van de wereld. De schrijvers van de show hebben vergelijkbare opmerkingen gemaakt als Wolfhard, waarbij ze beweren dat het laatste seizoen van Stranger Things een mix wordt van het eerste en vierde seizoen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!