"Stranger Things"-makers Matt en Ross Duffer werken aan een nieuwe Sci-Fi dramaserie voor Netflix

TV en Series
vrijdag, 21 april 2023 om 8:55
2k4udbptrfmubkgekhvzqkc7jsd
Stranger Things-makers Matt en Ross Duffer werken volgens THR.com aan een nieuwe sci-fi dramaserie voor Netflix genaamd "The Boroughs".
De nieuwe serie wordt geleid door Jeffrey Addiss en Will Matthews (The Dark Crystal: Age of Resistance), die het idee voor de serie hebben bedacht. De acht afleveringen tellende serie wordt geproduceerd door Addiss, Matthews en de Duffers via hun productiebedrijf Upside Down Pictures.
Volgens een korte beschrijving van de serie speelt The Boroughs zich af in een ogenschijnlijk pittoreske woongemeenschap in de woestijn van New Mexico en draait het om een groep onwaarschijnlijke helden die samen moeten werken om een bovennatuurlijke dreiging tegen te houden die het enige wat ze niet hebben, steelt: tijd.
"We zijn al lang fan van Jeff en Will's werk, toen ze ons hun idee voor The Boroughs voorstelden wisten we meteen dat ze iets heel bijzonders in handen hadden," zeiden de Duffers in een persbericht waarin het nieuws werd aangekondigd. "Hoewel de helden in The Boroughs een paar jaar ouder zijn dan de kinderen uit Stranger Things, zijn ze een even charmante groep buitenbeentjes, we kunnen niet wachten om samen met hen op avontuur te gaan dat soms eng, grappig en diep ontroerend is."
Naast het aankomende vijfde en laatste seizoen van Stranger Things, hebben de broers onlangs ook een nieuwe animatieserie aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van Stranger Things, evenals een toneelshow en live-action spin-off serie gebaseerd op de hitfranchise.