Populaire horrorserie "FROM" vernieuwd voor een derde seizoen na massale smeekbeden van fans

TV en Series
donderdag, 29 juni 2023 om 17:27
hr2pfxmxvihldek5wosrv7yq2ra
Fans van de populaire serie "FROM" kunnen hun hart ophalen. MGM+ heeft namelijk de serie vernieuwd voor een 3e seizoen. De horror-serie is gemaakt door John Griffin, die tevens ook uitvoerend producent is samen met het "Lost"-duo Jeff Pinkner en Jack Bender.
From ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtig stadje in het midden van Amerika dat iedereen gevangen houdt die binnenkomt. Terwijl de onwillige inwoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg te vinden, moeten ze ook de bedreigingen van het omliggende bos overleven - inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.
Na de cliffhanger van seizoen 2 zal ontsnappen een verleidelijke en zeer reële mogelijkheid worden, aangezien de ware aard van het stadje in beeld komt en de inwoners in de aanval gaan tegen de talloze verschrikkingen om hen heen. De serie keert volgend jaar terug. Hoewel Nederlandse Horror-fans nog steeds wachten op een geschikte manier om de serie te kunnen bekijken, is het zeer waarschijnlijk dat deze binnenkort beschikbaar zal zijn gezien de populariteit in de Verenigde Staten. Mogelijk zal de serie via Disney+ te zien zijn. Nog even afwachten dus!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!