Nieuwe Britse Misdaadserie "Bodies" vanaf deze week te zien op Netflix

TV en Series
dinsdag, 17 oktober 2023 om 18:25
9it6loehhvooa7thsk29ejbxiu9 scaled
Vanaf donderdag is de intrigerende nieuwe misdaadserie "Bodies" te zien op Netflix. De serie belooft een verbluffend verhaal te vertellen dat zich afspeelt in vier verschillende tijdsperiodes, waarin vier rechercheurs elk geconfronteerd worden met hetzelfde mysterieuze lichaam.
De serie "Bodies" is een meeslepende reis door de tijd, waarbij het onderzoek naar een identiek lichaam in verschillende decennia wordt gevolgd. Het verhaal begint in 1890, toen DI Hillinghead, gespeeld door de getalenteerde Kyle Soller van "Andor," als eerste het gruwelijke tafereel ontdekt. Vervolgens, in 1941, stuit DS Whiteman, vertolkt door Jacob Fortune-Lloyd, op een vergelijkbare ontdekking. De tijdlijn springt naar het jaar 2023, waar DS Hasan, gespeeld door Amaka Okafor, geconfronteerd wordt met dezelfde verontrustende situatie.
cugtxsg6hu2afzd0iey86xjngx7 1140x570
Still 'Bodies' via TMDB
De ultieme draai aan het verhaal komt wanneer rechercheur Maplewood, gespeeld door Shira Haas, hetzelfde lichaam ontdekt in het jaar 2053. Het mysterie wordt nog complexer wanneer een geheimzinnige politieke leider met de naam Elias Mannix, vertolkt door Stephen Graham, naar voren komt als een mogelijke verbindingsfiguur tussen deze bizarre gebeurtenissen.
De miniserie "Bodies" is gebaseerd op de graphic novel van Si Spencer en Dean Ormston, die in 2014 het levenslicht zag. Netflix heeft deze boeiende verhaallijn uitgespreid over acht afleveringen, wat de kijkers de kans geeft om dieper in het mysterie te duiken en te ontdekken hoe deze ogenschijnlijk onsamenhangende gebeurtenissen met elkaar verweven zijn.
maak je klaar om te worden meegesleept in de wereld van "Bodies" op Netflix, waar het verleden, heden en toekomst samenkomen in een meeslepende reis vol mysteries en onthullingen. Vanaf donderdag kun je gaan genieten van de nieuwe spannende Britse serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!