John Wick Spin-off "The Continental" nu te zien via Prime Video

TV en Series
vrijdag, 22 september 2023 om 9:08
8luirwfjfrgiqqd7meewtnn4khn scaled
Goed nieuws voor alle John Wick-fans: de langverwachte serie "The Continental" is nu beschikbaar op Prime Video. Deze driedelige serie werpt een fascinerende blik op de oorsprong van het iconische Continental Hotel en belooft een meeslepende ervaring te bieden.
In "The Continental" worden we meegenomen naar het New York van de jaren '70, waar we kennismaken met een jonge Winston Scott, gespeeld door Colin Woodell. Deze serie werpt een nieuw licht op het personage Winston, dat in de films wordt vertolkt door Ian McShane. Het verhaal volgt Winston terwijl hij ongewild verstrikt raakt in de duistere wereld van huurmoordenaars en wordt geconfronteerd met een verleden dat hij dacht te hebben achtergelaten. Zijn strijd om het Continental Hotel te veroveren en zijn toekomstige heerschappij te vestigen, zorgt voor een meeslepende en intrigerend verhaal.
pfcsnfuiuadpmbmc6oanjcdznu8 1140x570
Still 'The Continental' via TMDB
Wat deze serie nog interessanter maakt, is de betrokkenheid van regisseur Chad Stahelski, bekend van de John Wick-films, als uitvoerend producent. Dit garandeert dat de serie trouw blijft aan de sfeer en stijl die de John Wick-films zo geliefd maken bij het publiek.
Naast Colin Woodell en Ian McShane, kunnen we rekenen op een getalenteerde cast met onder andere Mel Gibson, die het personage Cormac vertolkt. Andere opvallende acteurs zijn Nhung Kate, Katie McGrath, Adam Shapiro en Jeremy Bobb, die de serie verder verrijken.
sztl1vp6wdxvfgrdvrac7xbcmmi 1140x570
Still 'The Continental' via TMDB
"The Continental" biedt zowel trouwe fans als nieuwkomers de kans om dieper in de wereld van John Wick te duiken. Of je nu houdt van actie, mysterie, of gewoonweg geïntrigeerd bent door het concept van het Continental Hotel, deze serie heeft voor ieder wat wils.
als je op zoek bent naar een spannende en meeslepende kijkervaring, zoek dan niet verder. "The Continental" staat nu klaar om je mee te nemen naar de duistere onderwereld van huurmoordenaars en de geheimen van het Continental Hotel te onthullen. Aarzel niet en begin vandaag nog met kijken, want deze serie belooft een onvergetelijke reis te worden voor alle John Wick-fans.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!