Intrigerende Apple TV+ Serie met Tom Holland vanaf 9 Juni te zien - Bekijk Nu de Eerste Trailer!

TV en Series
donderdag, 11 mei 2023 om 7:55
gmbqdqi765nbh1mjs39rgzdksyg
Apple TV+ heeft een eerste intrigerende trailer vrijgegeven voor de aankomende dramathriller, The Crowded Room, met Tom Holland in de hoofdrol. De serie belooft het publiek mee te nemen op een spannende reis terwijl het de complexe en mysterieuze achtergrond van de protagonist ontrafelt.
The Crowded Room speelt zich af in New York City in 1979 en draait om het leven van Danny Sullivan, een jonge man die verstrikt raakt in een schietincident. De serie volgt zijn reis terwijl hij probeert zijn verleden in elkaar te zetten en antwoorden te vinden op de vele vragen die hem al jarenlang achtervolgen.
45hnwunjz17g1crq3f7pv4zyjzy 1140x570
Still 'The Crowded Room' via TMDB
De trailer biedt een eerste blik op het intense en meeslepende verhaal van de show. We zien Holland's personage, Danny, ondervraagd worden door Amanda Seyfried's Rya Goodwin, die vermoedt dat er meer aan zijn verhaal is dan wat er op het eerste gezicht te zien is. Terwijl Danny worstelt om zich gebeurtenissen en mensen uit zijn verleden te herinneren, graaft Rya dieper en ontdekt schokkende openbaringen die zijn leven voor altijd zullen veranderen.
The Crowded Room heeft een indrukwekkende cast, met Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase en Lior Raz in belangrijke rollen naast Holland en Seyfried. De serie bevat ook verschillende gaststerren, waaronder Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski en Zachary Golinger.
De eerste drie afleveringen zijn vanaf 9 juni te zien via Apple TV+, gevolgd door één nieuwe aflevering per week, elke vrijdag tot en met 28 juli. Met de veelbelovende trailer en een sterrencast is The Crowded Room zeker een interssante serie om in de gaten te houden. Zet 9 juni dus in je agenda!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!