Nieuwe Hulu-serie "The Clearing" belooft spanning en sensatie - Bekijk nu de Trailer!

TV en Series
woensdag, 03 mei 2023 om 19:10
the20clearing 102 1
Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor The Clearing, de aankomende psychologische thriller-drama met Teresa Palmer als een vrouw die haar demonen onder ogen moet zien om onschuldige kinderen te redden. De eerste twee afleveringen van de serie zijn vanaf 24 mei te streamen via Disney+, daarna volgen er elke woensdag nieuwe afleveringen.
Gebaseerd op de bestseller van J.P. Pomare met dezelfde naam, is The Clearing gemaakt en geschreven door Elise McCredie en Matt Cameron. Het is eigenlijk geïnspireerd op de cults in het echte leven. De serie wordt geregisseerd door Jeffrey Walker en Grace Otto, met Osamah Sami die ook dienst doet als schrijver.
Het is een emotionele en psychologische thriller die de nachtmerries volgt van een sekte en een vrouw die gedwongen wordt om de demonen uit haar verleden onder ogen te zien om de ontvoering en dwang van onschuldige kinderen in de toekomst te stoppen. De serie graaft onder de huid en in de geest, vervaagt de lijnen tussen verleden en heden op een verontrustende manier.