Docu-serie over David Beckham binnenkort te zien op Netflix - Bekijk nu de trailer!

TV en Series
dinsdag, 19 september 2023 om 17:07
beckham n s1 e1 00 49 02 22 min
Netflix heeft zojuist de trailer uitgebracht voor de langverwachte documentaireserie "Beckham". Deze vierdelige serie geeft ons een kijkje in het leven van de wereldberoemde voetballer en icoon, David Beckham. Ondanks dat zijn naam wereldwijd bekend is, zijn er maar weinig mensen die echt weten wat er schuilgaat achter deze legendarische sporter.
In de documentaire krijgen we een inkijkje in de bescheiden afkomst van David Beckham, die opgroeide in een arbeiderswijk in Oost-Londen, waar hij zijn liefde voor voetbal ontdekte. We zullen zijn ongekende vastberadenheid om te winnen verkennen, evenals de uitdagingen die hij tegenkwam bij het balanceren tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is een achtbaan van hoogte- en dieptepunten, en "Beckham" belooft dit op een verrassende en persoonlijke manier te laten zien, wat ons een dieper begrip zal geven van een van de meest geanalyseerde sporters aller tijden.
beckham n s1 e1 00 27 09 18 min 1140x570
Still 'Beckham' via Netflix
Achter de schermen van deze documentaire staan regisseur Fisher Stevens en producent John Battsek, die exclusieve toegang hebben gekregen tot het leven van David Beckham, zijn vrouw Victoria, familie, vrienden en voormalige teamgenoten. Het resultaat is niet alleen een intiem portret van David Beckham, maar ook een onthullend inzicht in de moderne sport- en celebritycultuur.
De serie is geproduceerd door Studio 99 in samenwerking met Ventureland, met Fisher Stevens als regisseur en Tim Cragg als cameraman. De producenten van de serie zijn Fisher Stevens, John Battsek, Nicola Howson en Billie Shepherd, terwijl Peter Lord, Nick Park, Carla Shelley, Sam Fell, Paul Kewley en Karey Kirkpatrick als uitvoerende producenten fungeren. Michael Harte is verantwoordelijk voor de montage.
"Beckham" zal vanaf 4 oktober exclusief op Netflix te zien zijn. Dit is een must-see voor fans van David Beckham en liefhebbers van boeiende documentaires over iconische persoonlijkheden. Bereid je voor op een fascinerende reis door het leven van een van 's werelds grootste sportlegendes.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!