AMC toont eerste spectaculaire beelden van laatste seizoen "Fear the Walking Dead"

TV en Series
zondag, 26 maart 2023 om 14:21
ftwd 800 ls 0801 0884 rt scaled
Fans van Fear the Walking Dead hebben reikhalzend uitgekeken naar nieuws over het achtste en laatste seizoen van de serie. De recent uitgebrachte trailer heeft weer voor veel opwinding gezorgd. De trailer toont dat de serie een tijdssprong van zeven jaar zal maken waardoor kijkers een glimp krijgen van de toekomst van hun favoriete personages.
Het nieuwe seizoen begint na de gebeurtenissen van seizoen 7, waarin de reddingsmissie van Morgan en Madison niet volgens plan verliep. Als gevolg daarvan leven zij en de andere overlevenden die ze hebben meegebracht onder het bewind van de sinistere organisatie PADRE. De trailer toont de groep die wordt onderworpen aan verschillende vormen van marteling en onderdrukking, waaronder gedwongen arbeid en fysiek geweld.
ftwd 800 ls 0801 0130 rt 1140x570
AMC, Fear the Walking Dead ©
De medeproducent van de serie, Ian Goldberg, heeft aangegeven dat het achtste seizoen zich zal richten op Morgan's dochter, Mo, en haar rol in het herstellen van hoop onder de gedemoraliseerde overlevenden. De trailer toont Mo die de leiding neemt en haar medeoverlevenden samenbrengt en hen een reden geeft om te blijven vechten.
Een van de meest intrigerende aspecten van de trailer is de tijdssprong van zeven jaar. Dit geeft de schrijvers van de serie tal van mogelijkheden om nieuwe verhaallijnen en personage-ontwikkelingen te verkennen. Het betekent ook dat kijkers kunnen zien hoe hun favoriete personages in de loop van de tijd zijn geëvolueerd, zowel fysiek als emotioneel.
Ondanks dat het een spin-off is van The Walking Dead, heeft Fear the Walking Dead in de loop van zijn bestaan een eigen unieke identiteit gecreëerd. Het is geprezen om zijn sterke personageontwikkeling, gecompliceerde verhaallijnen en zijn bereidheid om risico's te nemen met zijn ‘storytelling’. Met het einde van de serie in zicht kunnen fans een bevredigende conclusie van het verhaal verwachten.
Het laatste seizoen van Fear the Walking Dead is vanaf 14 mei te zien. Het 8e seizoen wordt opgesplits in 2 delen van 6 afleveringen.