The Nerd Shepherd

Trailer van Nieuwe “War of the Worlds”-verfilming getoond: “War of the Worlds: The Attack” is vanaf eind April te zien!

Na de War of the Worlds film uit 2005 met Tom Cruise, de EPIX-serie uit 2019 en de Britse mini-serie uit datzelfde jaar kunnen we binnenkort weer een nieuwe adaptatie gaan zien van “War of the Worlds”.  Junaid Syed regisseert de film en gaat “War of the Worlds: Attack” heten. 

Onlangs is de eerste trailer van de film uitgebracht, die een eerste indruk geeft van de intense actie en het hooggespannen drama. De trailer bevat verbluffende visuele effecten waarin een epische strijd tussen mensen en “Martians” wordt gevoerd.

Het officiële verhaallijn van de film volgt drie jonge astronomen die zichzelf aan de frontlinie van de Martian-invasie bevinden. Terwijl ze vechten voor hun leven moeten ze hun kennis  gebruiken om de technologisch geavanceerde Martian-indringers te slim af te zijn. De cast van de film bestaat uit getalenteerde acteurs, waaronder Omar Sy, die de rol van een van de astronomen speelt. Sy kennen we door zijn rol in de populaire Netflix-serie “Lupin”.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

“War of the Worlds: The Attack” gaat op 21 april 2023 in première en belooft een spannende en onvergetelijke bioscoopervaring te worden. De film zal ongetwijfeld niet lang daarna te zien zijn via een van de streamingsplatformen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen