The Nerd Shepherd

Bekroonde psychologische thriller “Upon Entry” draait vanaf 21 september in de bioscoop – Bekijk nu de trailer!

Upon Entry

In de bekroonde psychologische thriller “Upon Entry” volgen we het verhaal van Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een hedendaagse danseres uit Barcelona, die naar de Verenigde Staten reizen om een nieuw leven te beginnen. Met geldige visa en dromen van een gezin stichten en hun carrières nieuw leven inblazen, worden ze bij aankomst op Newarks vliegveld echter geconfronteerd met een psychologisch afmattend verhoor door de immigratiedienst.

Upon Entry
Still 'Upon Entry' via TMDB

Meeslepend verhaal

Met een uitstekende cast, waaronder Alberto Ammann, Bruna Cusí, Ben Temple en Laura Gómez, brengen de regisseurs Elejandro Rojas en Juan Sebastián Vásquez een meeslepend verhaal waarbij het vakkundige acteerwerk en het meeslepende plot al een 100% score op Rotten Tomatoes  bezorgden bekroningen ontvangen op verschillende internationale festivals.

LEES OOK | Exclusief: Amerikaanse Bioscoophype “Sound of Freedom” Binnenkort te zien in Nederland

Vanaf 21 september in de bioscoop

“Upon Entry” is een emotionele reis door liefde, identiteit en de veerkracht van de menselijke geest. Het legt de complexiteit van het leven als immigrant in een nieuw land bloot en biedt een diepgaande reflectie op de belofte van de ‘onbegrensde mogelijkheden’ die Amerika belichaamt. De psychologische thriller Upon Entry draait vanaf 21 september in de bioscopen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen