The Nerd Shepherd

To Catch a Killer: Nieuwe detective-thriller met Shailene Woodley en Ben Mendelsohn

Het lijkt er op dat we binnenkort weer volop kunnen gaan genieten van verschillende detective-thrillers, eerder werd de trailer van de nieuwe bioscoopfilm “The Ritual Killer” al gepresenteerd maar nu kunnen we ons ook op gaan maken voor de nieuwe spannende thriller “To Catch a Killer”. De Film is binnenkort te zien in de bioscoop en de trailer voor de nieuwe film van Vertical studio’s heeft ons in iedergeval alvast lekker gemaakt.

De film vertelt het verhaal van Eleanor, gespeeld door Shailene Woodley, die wordt ingezet door de FBI om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. Ze krijgt hierbij hulp van FBI-detective Ben Mendelsohn, die gelooft dat Eleanor de juiste persoon is voor de klus vanwege haar gelijkenissen met de moordenaar. Terwijl de politie en de FBI landelijk op zoek gaan naar de moordenaar, worden ze bij elke stap gedwarsboomd door het ongekende gedrag van de dader. Eleanor’s gekwelde psyche kan de enige zijn die de geest van de dader begrijpt en hem voor het gerecht kan brengen.

“To Catch a Killer” is geschreven en geregisseerd door de Argentijnse filmmaker Damián Szifron. Het is zijn eerste Engelstalige film. Naast Woodley en Mendelsohn zullen ook Jovan Adepo (bekend van Watchmen) en andere acteurs te zien zijn.

De trailer belooft alvast veel spanning en sensatie. Fans van thrillers en de acteurs Shailene Woodley en Ben Mendelsohn kunnen niet wachten op de release van deze film. We verwachten dan ook dat “To Catch a Killer” een grote hit zal worden.

Volg ons op Facebook en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen