The Nerd Shepherd

Tiësto brengt officiële remix uit van titelsong HBO-serie ‘The White Lotus’

White Lotus, HBO ©

Een van de meest succesvolle Nederlandse DJ’s en producers, de Bredase DJ Tiësto, heeft zijn eigen remix gemaakt van de titelsong van seizoen twee van de HBO-serie, The White Lotus. De serie heeft talloze prijzen gewonnen en wordt geprezen om zijn complexe personages en scherpe humor. De titelsong van de serie, Renaissance, is geschreven door Cristobal Tapia de Veer, een Chileens-Canadese componist, en heeft wereldwijd faam verworven vanwege zijn aanstekelijke beat en melodie.

De Bredase DJ is al jaren een van de meest populaire DJ’s ter wereld en was zelf een grote fan van de HBO-serie en de titelsong. Hij vond het een uitdaging om zijn eigen draai aan het nummer te geven en er een officiële remix van te maken. “Ik was meteen verslaafd aan de titelsong, dus ik moest er mijn draai aan geven voor mijn live sets”, aldus Tiësto. “Elke keer als ik het speel, gaat het publiek uit z’n dak.”

De remix van Tiësto is wereldwijd al een succes op de dansvloer en is nu beschikbaar op alle digitale streamingplatforms. Tiësto is blij dat HBO de samenwerking met hem is aangegaan en er nu dus een officieel nummer van heeft kunnen maken. “Ik ben blij dat HBO wilde samenwerken en er een officieel nummer van wilde maken”, aldus Tiësto. “Het is geweldig om mijn eigen stempel te kunnen drukken op een hitnummer en het te laten horen aan mijn fans over de hele wereld.”

Het is niet de eerste keer dat Tiësto zijn stempel drukt op de muziekwereld. Hij heeft al talloze prijzen gewonnen, waaronder een Grammy Award, en heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Zijn remix van Renaissance is weer een bewijs van zijn vaardigheden als DJ en producer en zijn vermogen om een nummer om te toveren tot een wereldwijd succes.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen