The Nerd Shepherd

Prijswinnende Neo-Noir detectivegame “This Bed We Made” vanaf 1 november beschikbaar

This Bed We Made

Binnenkort krijgen we de kans om af te dalen in de mysterieuze wereld van “This Bed We Made.” Lowbirth Games is verheugd aan te kondigen dat de laatste aftelling is begonnen voor de release van hun debuutgame en dat we vanaf 1 november aan de slag kunnen met deze prijswinnende game.

De game speelt zich af in de jaren ’50 en nodigt je uit om in de schoenen te stappen van Sophie, een kamermeisje in een hotel waar elke gast een verhaal te vertellen heeft – en geheimen te verbergen heeft. Ervaar een verhalende reis, vol verkenning, ingewikkelde puzzels en keuzes die direct invloed hebben op de voortgang van het verhaal. 

LEES OOK | “Killer Frequency” Review: Duik in het duistere verleden van The Whistling Man en red de inwoners van Gallows Creek

This Bed We Made
Still 'This Bed We Made' via TMDB

Op maat gemaakt voor een toegewijde, maar soms verwaarloosde doelgroep die snakt naar diepgaande verhaallijnen, biedt “This Bed We Made” een boeiend verhaal met direct innemende personages. De stemacteerprestaties, waarmee de game de Best Vocal Performance-award heeft gewonnen op MEGAMIGS 2022, voegen een extra dimensie toe aan intrigerende puzzels die een cruciale rol spelen in het zich ontvouwende verhaal. Bovendien leiden emotioneel geladen keuzes tot verschillende eindes, en dit alles ontvouwt zich tegen de achtergrond van adembenemende visuele elementen en een soundtrack die op schitterende wijze de Hitchcockiaanse sfeer vastlegt.

Als blijk van waardering voor de vroege vogels en trouwe fans, bieden we gedurende de eerste week na de game-release een exclusieve korting van 15%. Terwijl alle aandacht gericht is op de initiële lancering, zal de game vanaf 13 december 2023 niet alleen beschikbaar zijn op PS5 en PC, maar ook op Xbox Series X-S en PlayStation 4.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen