The Nerd Shepherd

“The Walking Dead”-acteur Chandler Riggs schittert binnenkort in nieuwe horrorfilm “Hacked”

Chandler Riggs

Chandler Riggs, de acteur die opgroeide in de rol van Carl Grimes in “The Walking Dead”, keert terug naar het genre in de nieuwe film “Hacked”. Volgens Variety heeft de aankomende horror-komedie onlangs een voorlopige overeenkomst gekregen van SAG-AFTRA en zal de productie binnenkort van start gaan.

De film, geschreven en geregisseerd door Shane Brady, is geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen. In 2021 werden producent Emily Zercher en Shane Brady zelf gehackt, en de eerste tien minuten van de film zijn gebaseerd op hun ervaring. De rest van de film laat zien “wat ze wensten dat ze hadden kunnen doen aan die schurk.”

LEES OOK | Recensie: “The Walking Dead: Daryl Dixon” – Norman Reedus bewijst zich als vaandeldrager van de franchise

The Walking Dead
Still 'The Walking Dead' via TMDB

“Hacked” vertelt het verhaal van een familie die alles verliest aan een bedreven en mysterieuze hacker, die toepasselijk “The Chameleon” wordt genoemd. Ouders Amy (gespeeld door Augie Duke) en Mark (vertolkt door Shane Brady) worden beroofd van $20.000, terwijl hun kinderen Ralph (Owen Atlas) en Freddy (Collin Thompson) hun volledige digitale levens verliezen – van sociale media tot videogame-items en zelfs hun ogenschijnlijk zinloze online huiswerk. Wanneer de bank, sociale mediaplatforms en wetshandhavingsinstanties niet kunnen helpen, besluit de familie om zelf actie te ondernemen.

Het lijkt erop dat “Hacked” een film wordt die zowel spanning als humor belooft, met Chandler Riggs in de rol van een hacker die het digitale leven van een hele familie overneemt. We kijken vol spanning uit naar de eerste trailer en verdere updates over de film, dus houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen