The Nerd Shepherd

Tales of Middle-Earth onthuld als nieuwste uitbreiding voor Magic: The Gathering!

Fans van Magic: The Gathering én Lord Of The Rings kunnen zich opmaken voor een nieuwe expansion set! Wizards Of The Coast heeft namelijk aangekondigd dat er een gloednieuwe expansion uitkomt met als thema de wereld van J.R.R. Tolkien’s Lord Of The Rings. De set, genaamd Tales Of Middle-earth, zal op 23 juni worden gelanceerd en bevat personages, locaties en gebeurtenissen uit de epische saga.

Tales Of Middle-earth is de eerste volledige uitbreiding onder het Universes Beyond-label van Magic: The Gathering. Eerder werden onder dit label al kaarten uitgebracht van The Walking Dead, Street Fighter en Godzilla. Het bedrijf achter de beroemde cardgame heeft aangekondigd dat er ook een tweede release van Tales Of Middle-earth gepland staat voor 3 november, speciaal voor het feestdagenseizoen. Meer details over deze release zullen later bekend worden gemaakt.

Magic: the Gathering - Wizards of the Coast

 

Ben jij er klaar voor om jouw Magic: The Gathering-ervaring te verrijken met Tales Of Middle-earth? Zet 23 juni dan maar vast in je agenda! Meer informatie lees je op de website van Magic the Gathering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen