The Nerd Shepherd

‘Stranger Things’-ster steelt de show in nieuwe Netflix film: ‘We Have a Ghost’

Netflix heeft dit weekend hun nieuwste film We Have a Ghost uitgebracht met in de hoofdrollen Anthony Mackie, Jennifer Coolidge en ‘Stranger Things’-ster David Harbour. Zoals de naam al doet vermoeden gaat ‘We Have a Ghost’ over een gezin dat een geest in hun huis vindt. De film geeft een originele en leuke, komische draai aan soortgelijke ‘haunted house’-films in het horror genre.

In ‘We Have a Ghost’ ontdekt Kevin (Jahi Winston) dat er een geest in hun huis woont genaamd Ernest, gespeeld door David Harbour. Wanneer Kevin’s vader Frank (Anthony Mackie) kennis maakt met Ernest besluit hij om de geest viraal te laten gaan op het internet. Als Ernest en Kevin, samen met de hulp van Kevin’s buurman Joy dieper graven in het verleden van Ernest, bevinden ze zich al snel in de problemen met de CIA.

De film is hartverwarmend en David Harbour steelt de show zonder ook maar een woord te zeggen. ‘We Have a Ghost’ is een leuke familiefilm, is met vlagen geestig en het einde is ontroerend. De nieuwe Netflix film stijgt niet tot hele grote hoogte maar is al met al een vermakelijke film voor het hele gezin.

‘We Have a Ghost’ is nu te zien op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen