The Nerd Shepherd

Spannende Netflix-film krijgt een Angstaanjagende Spin-Off in Barcelona – Bekijk nu de Teaser!

Netflix heeft het publiek onlangs verrast met een nieuwe teaser trailer voor de langverwachte Bird Box spin-off. Deze spannende film speelt zich af in de betoverende stad Barcelona, waar het verhaal van Bird Box een geheel nieuwe wending krijgt.

Bird Box, een film die in 2018 wereldwijd veel aandacht trok, was een ware sensatie. De hoofdrol was weggelegd voor Sandra Bullock, die indruk maakte met haar indringende vertolking van de moedige en vastberaden Malorie. Nu is het tijd om terug te keren naar dit boeiende universum in de spin-off: Bird Box Barcelona.

Na een mysterieuze kracht die de wereldbevolking decimeert, moet Sebastian zijn eigen overlevingstocht zien te doorstaan door de verlaten straten van Barcelona. Terwijl hij allianties vormt met andere overlevenden en zij proberen de stad te ontvluchten, groeit er een onverwachte en nog sinistere dreiging.

LEES OOK | Productiebedrijf achter M3GAN en The Black Phone brengt angstaanjagende Horrorgame tot leven in Bloedstollende Bioscoopfilm – Bekijk nu de Trailer!

Bird Box Barcelona is vanaf vrijdag 14 juli te zien op Netflix. Hoewel de film zich afspeelt in het Bird Box-universum, heeft de film een nieuwe cast zonder Sandra Bullock en is het geen direct vervolg op de originele film.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen