The Nerd Shepherd

Sony werkt aan vervolg van ‘I Know What You Did Last Summer’: Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. keren terug

Na de succesvolle herlancering van Scream wil Sony Pictures zijn eigen slasher-franchise nieuw leven inblazen. Deadline meldt dat Jennifer Kaytin Robinson is aangetrokken om een vervolg op I Know What You Did Last Summer te regisseren, met een terugkeer van Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. De productie is nog in de ontwikkelingsfase en er lopen gesprekken met Neal H. Moritz om terug te keren als producer van de film. Leach McKendrick zou het script moeten gaan schrijven.

De filmklassieker uit 1997 volgt vier vrienden die na het veroorzaken van een tragisch ongeluk achtervolgd worden door een met haken zwaaiende onbekende. De originele film was een hit en leidde niet alleen tot een gevolg maar lanceerden ook de carrières van Hewitt, Prinze, Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillipe.

Volgens Deadline vond Sony het belangrijk om vooral de franchise niet opnieuw te starten maar door te gaan met verschillende castleden uit de vorige films. De originele cast moet voor herkenning zorgen terwijl een nieuwe generatie acteurs en actrices naar voren worden geschoven. Iets wat we ook gaan zien bij die andere populaire slasher-film ‘Scream’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen