The Nerd Shepherd

Makers van “Robocop: Rogue City” verrassen met vermakelijke live-action trailer

RoboCop: Rogue City

De legendarische RoboCop keert triomfantelijk terug in de spotlights met de nieuwe game, “RoboCop: Rogue City.” Als speler krijg je de kans om op geheel eigen wijze het RoboCop-universum te verkennen en te genieten van de spanning en actie die dit iconische personage uit de jaren 80 met zich meebrengt. Om de release van de game te vieren, hebben de ontwikkelaars een meeslepende live-action trailer uitgebracht.

In de trailer zien we RoboCop in actie terwijl hij door de straten van Old Detroit rijdt en verschillende misdaden oplost. Van het berispen van een man die de de hondenpoep niet opruimt tot het terechtwijzen van een groep tieners die voor een winkel rondhangen en afval achterlaten – RoboCop staat paraat om de stad te beschermen. En natuurlijk is de iconische zin “Dead or alive, you’re coming with me” ook te horen.

LEES OOK | Demo van nieuwe Terminator-game nu beschikbaar op Steam

RoboCop: Rogue City
Still 'RoboCop: Rogue City' via TMDB

De setting van de game is Detroit, een stad die op de rand van de afgrond balanceert. Misdaad tiert welig en de wanorde heerst, terwijl sommigen in weelde leven en anderen letterlijk vechten om te overleven. Om de orde te herstellen heeft het Omni Consumer Products-bedrijf de controle over het Detroit Police Department overgenomen, en de hoop van de stad rust op de schouders van RoboCop. Als speler krijg je de taak om de stad te beschermen en de criminaliteit te bestrijden.

“RoboCop: Rogue City” is vanaf donderdag 2 november speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Deze first-person shooter is ontwikkeld door Teyon en wordt uitgegeven door Nacon, onder de leiding van Piotr Latocha als regisseur. Deze legendarische franchise, mede dankzij het Nederlandse meesterbrein Paul Verhoeven, blijft relevant, zij het nu in de vorm van een spannende first-person shooter.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen