The Nerd Shepherd

Robert De Niro kruipt opnieuw in de huid van Travis Bickle uit de legendarische film “Taxi Driver”

Taxi Driver

Robert De Niro, de legendarische 80-jarige acteur, zal naar verluidt opnieuw in de huid kruipen van zijn iconische rol als Travis Bickle in een aankomende reclamecampagne voor Uber. De beroemde zin “You talkin’ to me,” die onlosmakelijk verbonden is met Bickle uit de film “Taxi Driver,” zal opnieuw weerklinken in een reeks advertenties die momenteel in Londen worden opgenomen.

Een bron heeft via The Sun onthuld dat De Niro in de huid zal kruipen van Travis Bickle en enkele van diens beroemde zinnen zal uitspreken terwijl hij de rol speelt. “Zijn eerdere advertenties hebben laten zien dat hij er geen probleem mee heeft om de spot met zichzelf te drijven,” merkte de bron op, wat duidt op De Niro’s bereidheid om zijn eigen imago met een knipoog te benaderen.

LEES OOK | Recensie: “Retribution” – Bommen, Berlijn en Benauwde Momenten

Taxi Driver
Still 'Taxi Driver' via TMDB

Hoewel De Niro een doorgewinterde acteur is met een indrukwekkende filmografie, heeft hij de laatste tijd vaker deelgenomen aan reclamecampagnes. Dit fenomeen zou wel eens het gevolg kunnen zijn van de aanzienlijke financiële lasten die voortkomen uit zijn kostbare scheidingen en breuken met de moeders van zijn zeven kinderen. “Veel mensen beschouwen sommige van deze klassieke films als zijn beste werk, en de keuze om in commercials te verschijnen wordt soms gezien als ‘verkopen,’ maar uiteraard heeft hij een zeer kostbaar persoonlijk leven gehad,” voegde de bron eraan toe.

Taxi Driver
Still 'Taxi Driver' via TMDB

De Niro won tweemaal een felbegeerde Oscar en wordt geprezen om zijn indrukwekkende acteertalent. De afgelopen jaren heeft hij zich niet beperkt tot alleen filmrollen. Hij heeft eerder reclame gemaakt voor uiteenlopende merken, waaronder het Britse bakkerijmerk Warburton’s Bread, Santander bank en American Express. Daarnaast verscheen hij in 2019 in een campagne voor de toepasselijk genaamde elektrische auto, de Kia Niro.

Taxi Driver
Still 'Taxi Driver' via TMDB

“Taxi Driver,” geregisseerd door Martin Scorsese en uitgebracht in 1976, wordt vaak beschouwd als een essentieel stuk van het New Yorkse filmlandschap, de Uber-advertenties worden verrassend genoeg nu gefilmd in Londen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen