Hulu's nieuwe film geeft een komische twist aan het beroemde verhaal "De klokkenluider van de Notre Dame"

Overig
dinsdag, 21 maart 2023 om 17:31
038 quasi sg 48 v2 1002x524
Broken Lizard's nieuwe komediefilm "Quasi" toont eerste beelden voorafgaand aan de première op Hulu van 20 april. De film vertelt het verhaal van een lieve, maar onhandige bultenaar die zichzelf terugvindt midden in een moorddadige ruzie tussen de paus en de koning van Frankrijk.
De trailer introduceert kijkers met de eigenzinnige en excentrieke wereld van "Quasi", compleet met een cast van kleurrijke personages en absurde situaties. De bultenaar, gespeeld door Erik Stolhanske, is een sympathiek figuur die gewoon liefde en acceptatie wil vinden in een wereld die hem vaak belachelijk maakt vanwege zijn fysieke beperking. Terwijl de trailer zich ontvouwt, zien we de bultenaar gevangen. Beide leiders eisen dat de bultenaar de ander vermoordt, waardoor de sympathieke protagonist in een onmogelijke situatie terechtkomt.
De Film is geregisseerd door Kevin Heffernan en geschreven door Heffernan, Steve Lemme, Jay Chandrasekhar, Paul Soter en Erik Stolhanske,. "Quasi" belooft een hilarische en onbeschofte kijk te geven op het klassieke verhaal van de bultenaar van Notre Dame.
De cast van de film bevat ook enkele bekende gezichten uit de Broken Lizard-troupe, waaronder Heffernan, Lemme, Chandrasekhar en Soter. Fans van de vorige films van de groep, zoals "Super Troopers" en "Beerfest", zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om hen opnieuw samen te zien werken voor dit nieuwe project.