The Nerd Shepherd

Nintendo kondigt langverwachte nieuwe Mario game aan: “Super Mario Bros. Wonder” ligt vanaf oktober in de winkels!

Nintendo brengt binnenkort een opwindende nieuwe toevoeging aan de Super Mario-serie uit. Super Mario Bros. Wonder is een traditioneel zijwaarts scrollend spel met nieuwe power-ups en een uniek element genaamd ‘wonderbloemen’. Deze langverwachte titel zal beschikbaar zijn vanaf 20 oktober, exclusief voor de Nintendo Switch.

Nintendo omschrijft Super Mario Bros Wonder als ‘de volgende evolutie van 2D-Super Mario-games’. Spelers kunnen zich verheugen op een reeks nieuwe mogelijkheden dankzij de wonderbloemen. Het gebruik van deze bloemen in het spel leidt tot onverwachte gebeurtenissen in de spelwereld, zo onthulde Nintendo tijdens zijn recente Direct-presentatie. De grond kan bijvoorbeeld plotseling in beweging komen of hordes vijanden kunnen tevoorschijn komen.

LEES OOK | The Legend of Zelda-verfilming onvermijdelijk na gigantisch succes van The Super Mario Bros. Movie

De trailer toont ook verschillende nieuwe power-ups, waaronder een transformatie waarin Mario verandert in een olifant. Super Mario Bros. Wonder biedt spelers de keuze uit diverse speelbare personages, waaronder Mario, Luigi, Toad, Princess Peach, Yoshi en Daisy. Super Mario Bros. Wonder is de eerste nieuwe 2D-Mario-game sinds New Super Mario Bros U, dat oorspronkelijk in 2012 werd uitgebracht voor de Wii U. Hoewel deze game in 2019 opnieuw werd uitgebracht voor de Nintendo Switch, wordt Super Mario Bros Wonder een geheel nieuwe ervaring.

Met Super Mario Bros Wonder zet Nintendo een nieuwe stap in de rijke geschiedenis van de Super Mario-serie. Fans kunnen hun hart ophalen aan de klassieke zijwaarts scrollende gameplay, gecombineerd met innovatieve power-ups en de mysterieuze wonderbloemen. Bereid je voor om op 20 oktober in de wereld van Super Mario te duiken en laat je verrassen door een uniek avontuur dat je nostalgisch zal doen voelen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen