The Nerd Shepherd

Makers van de “Super Mario Bros. Movie” komen dit najaar opnieuw met een waar bioscoopspektakel – Bekijk nu de trailer van “Migration”!

Migration Still

Dit najaar staat er een spannend avontuur op het programma voor filmliefhebbers van alle leeftijden. Illumination, de studio achter de geliefde animatiefilms Minions, Verschrikkelijke Ikke, Huisdiergeheimen, en niet te vergeten de  Super Mario Bros. Movie, neemt je mee op een onvergetelijke reis naar het onbekende met hun nieuwste bioscoopfilm “Migration”.

Migration Still
Still 'Migration' via Universal Nederland

Een visueel spektakel

De film is geregisseerd door Benjamin Renner, de getalenteerde filmmaker achter de met een Oscar-nominatie bekroonde “Ernest & Celestine” en “The Big Bad Fox and Other Tales”, belooft een visueel spektakel van ongekende proporties te zijn. Met indrukwekkende expressionistische beelden weet de film de kijker te betoveren en mee te nemen naar een wereld vol kleur en fantasie.

Migration Still
Still 'Migration' via Universal Nederland

Betoverend familieavontuur

Net als eerdere successen van Illumination, wordt Migration gekenmerkt door zijn hartverwarmende verhaal en scherpzinnige humor. Het is een film die zich richt op het hele gezin en zorgt voor een  vrolijke bioscoopervaring. De film barst van de onvergetelijke personages die je in je hart zult sluiten en wordt ondersteund door een betoverende soundtrack die perfect past bij de avonturen die de vogels beleven.

LEES OOK | Netflix onthult eerste beelden van ‘The Monkey King’: Een spannend en betoverend avontuur voor jong en oud!”

Migration Still
Still 'Migration' via Universal Nederland

"Migration" Trailer

Migration is zonder twijfel een unieke toevoeging aan het indrukwekkende repertoire van Illumination. Met een combinatie van verbluffende visuals, humor en een hartverwarmend verhaal belooft deze komedie een absolute must-see te zijn voor jong en oud. Dus bereid je voor op een adembenemende reis naar het onbekende en laat je meevoeren door de magie van Migration wanneer de film dit najaar in de bioscopen verschijnt. Bekijk hieronder de trailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen