The Nerd Shepherd

Nederlands tintje in de langverwachte “Knights of the Zodiac” live-action filmadaptatie

De trailer van de Knights of the Zodiac-film is uitgebracht en fans van de populaire manga- en animeserie kunnen niet wachten om de live-action adaptatie te zien. De Film is gebaseerd op het verhaal van Masami Kurumada, en is vanaf 12 mei te zien in de bioscoop. Ook schittert Famke Janssen in de film en heeft de Nederlandse actrice daarmee weer een mooie rol weten te bemachtigen!

De trailer biedt een kijkje in de wereld van Seiya, een jonge straatvechter die mystieke krachten ontdekt die hij nooit eerder bezat. Hij wordt plotseling in een wereld van strijdende heiligen, oude magische trainingen en een gereïncarneerde godin geduwd die dringend zijn bescherming nodig heeft. Om te overleven in deze nieuwe wereld, moet Seiya zijn lot omarmen en alles opofferen om een van de Knights of the Zodiac te worden.

De mangaserie werd oorspronkelijk gepubliceerd in Weekly Shōnen Jump van 1986 tot 1990 en kreeg snel enorme populariteit. Het verhaal volgt een groep jonge krijgers, bekend als Saints, die belast zijn met het beschermen van de godin Athena en de aarde tegen kwade krachten. De aankomende live-action filmadaptatie van Knights of the Zodiac wordt door fans rijkhalzend naar uitgekeken. De film belooft trouw te blijven aan het originele verhaal en tegelijkertijd actie en avontuur tot leven te brengen op het grote scherm. De casting van Mackenyu als Seiya is geprezen door fans en de ondersteunende cast bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Ken Watanabe en Kiko Mizuhara.

De aankomende live-action filmadaptatie van Knights of the Zodiac wordt door fans rijkhalsend naar uitgekeken. De film belooft trouw te blijven aan het originele verhaal en tegelijkertijd actie en avontuur tot leven te brengen op het grote scherm. De casting van Mackenyu als Seiya is geprezen door fans en de ondersteunende cast bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Ken Watanabe en Kiko Mizuhara.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Naast veel nieuw film talent kunnen we ons ook gaan opmaken voor de terugkeer van Famke Janssen. De Nederlandse actrice heeft het als een van de weinige Nederlandse acteurs en actrices goed weten waar te maken in Hollywood, al is het de laatste tijd relatief rustig voor de actrice. Gelukkig heeftze eindelijk weer een mooie rol te pakken in de nieuwe bioscoopfilm Knights of the Zociac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen