The Nerd Shepherd

Voor liefhebbers van Pokémon en Monster Hunter is “ADORE” een niet te missen indiegame

ADORE

Stap in de betoverende wereld van ADORE, een game die al sinds 2020 in vroegtijdige toegang op Steam beschikbaar is. Nu heeft het echter de schijnwerpers weten te vangen met zijn unieke creature design, intrigerende personages en vooral zijn verbluffende artstyle. De loftrompet voor ADORE klonk luider toen het werd bekroond met de prestigieuze prijs voor de Beste Braziliaanse Game op BIG 2019. De bekroonde game onderscheid zich van de rest door een frisse kijk op het Monster Taming-genre te bieden en zich te laten leiden door een gedurfde artistieke richting.

ADORE
Still 'ADORE' via PressEngine

Toegankelijk voor casual gamers

Vanaf 2018 is met toewijding aan ADORE gewerkt waarbij de makers voortdurend hebben geluisterd naar de feedback van spelers op Steam om de game verder te verfijnen. “Als gamers hebben we altijd genoten van spellen waarin je de controle hebt over meerdere eenheden, maar we beseffen dat ze vaak te complex kunnen zijn voor casual spelers. Daarom ontstond bij ons het idee om deze boeiende ervaring op een meer toegankelijke manier aan te bieden.” Aldus Cadabra Games.

LEES OOK | Makers van Avatar werken aan een animatieserie voor de Pokémon-achtige game “TemTem”

ADORE
Still 'ADORE' via PressEngine

Gevarieerde speelstijlen

ADORE speelt zich af in het universum van Gaterdrik en vertelt het verhaal van Lukha, een jongen die in staat is om wezens op te roepen. Spelers kunnen hun speelstijl aanpassen op basis van de wezens die ze vangen, elk met verschillende eigenschappen en vaardigheden. Daarnaast is er het Synergy-systeem, Traits en Speciale Vaardigheden, waarmee nog gevarieerdere speelstijlen en krachtige combinaties mogelijk zijn!

Vanaf 3 augustus verkrijgbaar

Op 3 augustus verschijnt de langverwachte Monster-taming game ADORE voor Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Met zijn beschikbaarheid op zowel current- als next-gen platformen, is de verwachting dat de fanbase snel zal groeien. Als je een fan bent van Pokémon, Monster Hunter, of vergelijkbare games, is ADORE absoluut een titel die het ontdekken waard is!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen