The Nerd Shepherd

Nieuwe rampenfilm “Leave the World Behind” vanaf 8 December te zien op Netflix

Leave the World Behind

Netflix heeft onlangs de sluier opgelicht van een aankomende grootschalige Netflix Original, genaamd “Leave the World Behind.” Deze spannende film is het nieuwste project van regisseur Sam Esmail, wiens naam wellicht bekend in de oren klinkt vanwege zijn eerdere werk aan succesvolle series als “Mr. Robot” en “Homecoming.”

Hoewel Esmail in het verleden al twee films heeft geregisseerd, markeert “Leave the World Behind” zijn eerste grote productie in de wereld van speelfilms. Voor deze psychologische thriller heeft hij samengewerkt met een indrukwekkende cast van Hollywood-sterren, waaronder Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la Herrold, en Kevin Bacon.

LEES OOK | Recensie: “Reptile” – Netflix weet opnieuw te scoren met een succesvolle detective thriller

Leave the World Behind
Still 'Leave the World Behind' via TMDB

“Leave the World Behind” vertelt het verhaal van een gezinsvakantie die abrupt wordt verstoord wanneer twee vreemdelingen ’s nachts aankloppen. Hun komst heeft te maken met een dreigende cyberaanval, die met elke voorbijgaande minuut angstaanjagender wordt. Dit onverwachte bezoek dwingt iedereen in het gezin om hun plaats in een wereld die langzaam uiteenvalt opnieuw te overwegen.

Met een geplande release op 8 december is “Leave the World Behind” een van de meest veelbelovende Netflix-releases voor de feestdagen. Hieronder kun je de officiële teaser van de film bekijken.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen