The Nerd Shepherd

Netflix deelt nieuwe beelden van veelbelovende rampenfilm “Leave the World Behind”

Leave the World Behind

Netflix deelden tijdens hun Geeked Week Livestream een exclusieve clip van de langverwachte rampenfilm “Leave the World Behind”, gebaseerd op het gelijknamige boek van Rumaan Alam. De film vertelt het verhaal van twee compleet verschillende families die, geconfronteerd met een naderende apocalyps, hun toevlucht zoeken in een afgelegen vakantiehuis in de bossen.

In de nieuwe Netflix-film schitteren Oscarwinnaars Julia Roberts en Mahershala Ali, samen met onder andere Ethan Hawke, Charlie Evans en Farrah Mackenzie. Het is de nieuwste creatie van Sam Esmail, die vooral bekend staat als de maker van de succesvolle serie “Mr. Robot”.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Netflix-rampenfilm
Still 'Leave the World Behind' via TMDB

De exclusieve beelden die tijdens de Geeked Week Livestream werden getoond, geven een voorproefje van de ongewone gebeurtenissen die zich ontvouwen. Via het nieuws realiseren beide families zich de ernstige situatie waarin ze verkeren. De jongste dochter van het gezin komt vol verbazing in aanraking met tientallen herten die de tuin binnenwandelen, wat onmiskenbaar wijst op iets zeer ongewoons.

Met de release op 8 december in het vooruitzicht, belooft “Leave the World Behind” opnieuw een opwindende toevoeging aan het Netflix-aanbod te worden. De exclusieve clip die tijdens de Geeked Week Livestream is gedeeld, geeft een veelbelovende voorproef van wat we kunnen verwachten van deze meeslepende rampenfilm.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen