The Nerd Shepherd

Juvat Westendorp en Jamie Grant stralen in de trailer van de langverwachte Nederlandse romantische komedie “Happy Single”

Foto 'Happy Single' via DFW

Juvat Westendorp en Jamie Grant stralen in de trailer van de langverwachte Nederlandse romantische komedie “Happy Single”. In deze film geniet Mollie, gespeeld door Grant, met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan en is ze absoluut niet van plan om dat op te geven. Maar dan verschijnt haar nieuwe collega Otis, gespeeld door Westendorp, ten tonele. Andere prominente rollen worden onder andere vertolkt door Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, André Dongelmans en Dick van den Toorn. 

Iedere man die Mollie nadert, wordt gewaarschuwd: “deze vrouw zal je hart breken”. Als psychologe, gespecialiseerd in echtscheidingen, gelooft Mollie niet in langdurige relaties en heeft ze een afkeer van het idee van “de ware”. Wanneer ze Otis ontmoet in haar stamkroeg en meer vlinders voelt dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie om hard weg te rennen. Maar tot haar verbazing ontdekt ze dat Otis haar nieuwe collega is, degene die ze moet inwerken, en ontlopen is niet langer een optie. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan voor de moeilijkste uitdaging ooit. Zal Mollie haar geliefde ‘happy single’-status opgeven, of zal ze er toch vandoor gaan?

LEES OOK | “And Just Like That” Recensie door Fabian van der Gijze: “Is het 2e Seizoen écht zo woke?”

“Happy Single” is geregisseerd door Anna van Keimpema en het script is geschreven door Gerben Hetebrij. Dutch FilmWorks brengt de film uit in de bioscoop. “Happy Single” is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met Interstellar Pictures. De totstandkoming van de film is mede mogelijk gemaakt door de steun van de Netherlands Film Production Incentive en het Stichting Abraham Tuschinski Fonds. Het belooft een sprankelende en hartverwarmende film te worden die het Nederlandse publiek zeker zal bekoren. Markeer 21 september alvast in je agenda, want dan is het tijd om deze heerlijke film te gaan zien!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen