The Nerd Shepherd

Power Rangers-cast herenigd in langverwachte Netflix-special: “Once & Always”

Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always, Netflix ©

Meer dan 30 jaar nadat de oorspronkelijke Mighty Morphin Power Rangers een hit werd, worden fans binnenkort getrakteerd op een special waarin de cast herenigd wordt. 

De Mighty Morphin Power Rangers-franchise werd voor het eerst geïntroduceerd in 1993 en werd al snel een fenomeen. De show, die een groep tieners volgt die transformeren in superhelden om de wereld te beschermen tegen boosaardige krachten, was een enorme hit bij kinderen en volwassenen. Het leidde zelfs tot een speelfilm in 1995.

Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always, Netflix ©
Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always, Netflix ©

De populariteit van de show kan worden toegeschreven aan de diverse cast van personages, het unieke verhaal en de epische vechtscènes. The Power Rangers werden beroemd om hun iconische catchphrases en themesong, die nog steeds herkenbaar zijn tot op de dag van vandaag. De hereniging van de oorspronkelijke cast zal nostalgische herinneringen oproepen bij fans van de show, het is een ode aan de blijvende populariteit van de franchise.

De Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always speciale aflevering is een fantastische traktatie voor fans van de show. De hereniging van de oorspronkelijke cast is een uitstekende gelegenheid voor kijkers om hun kindertijdherinneringen te gaan herbeleven, en voor een nieuwe generatie fans om de magie van de franchise te gaan ontdekken. Go Go Power Rangers! Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, is vanaf 19 april te zien op Netflix. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen