The Nerd Shepherd

HBO toont eerste beelden van nieuwe, spannende dramaserie “Spy/Master”

'Spy/Master' Still, HBO Max

“Spy/Master” is een spannende nieuwe dramaserie die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog. De serie volgt het leven van Victor Godeanu, een Roemeense geheim agent die werkt als adviseur van de dictator Nicolae Ceaușescu, maar ook werkt voor de KGB. Godeanu moet Roemenië ontvluchten voordat hij wordt ontmaskerd en gebruikt een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. HBO heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht.

De serie, geschreven en gemaakt door Adina Sădeanu en Kirsten Peters, is geproduceerd door Proton Cinema en Mobra Films voor HBO Max en won de nationale scenarioschrijfwedstrijd in Roemenië. De eerste twee afleveringen gingen in februari in wereldpremière tijdens het Berlinale Festival in Berlijn.

De serie is geregisseerd door Christopher Smith, met cinematografie door Ben Wheeler BSC en Ádám Fillenz HCA. De uitvoerend producenten zijn Antony Root en Johnathan Young met Ioanina Pavel als creatief producent en Anke Greifeneder als Executive Producer. Spy/Master is vanaf 19 mei te zien via HBO Max.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen