The Nerd Shepherd

Win gratis bioscoopkaartjes voor Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon”

Killers of the Flower Moon

De maand oktober zit boordevol winacties bij The Nerd Shepherd, en het nieuwste meesterwerk van Martin Scorsese, “Killers of the Flower Moon”, is een film die je absoluut niet mag missen. Deze film draait vanaf deze week in de bioscoop, en daarom is dit het perfecte moment om deel te nemen aan onze winactie! In samenwerking met Universal Nederland mogen we namelijk maar liefst 3 keer 2 gratis bioscoopkaartjes weggeven voor deze adembenemende film!

Killers of the Flower Moon vertelt het hartverscheurende verhaal van de brute moorden die plaatsvonden tijdens de pogingen van witte kolonisten om de Osage-familie van hun land in Oklahoma te verdrijven. Onder dit land lagen enkele van ’s werelds meest waardevolle olievelden verborgen, waardoor de hebzucht van anderen werd aangewakkerd. De film werpt een indringende blik op de duistere kant van de Amerikaanse geschiedenis en legt de gruwelijke misdaden bloot die de Osage-gemeenschap troffen.

Martin Scorsese, de meester van het vertellen van complexe verhalen, heeft wederom een cast van topacteurs samengesteld om dit krachtige drama tot leven te brengen. Met namen als Robert De Niro, Leonardo DiCaprio en Jesse Plemons, kun je er zeker van zijn dat je getuige zult zijn van overweldigende prestaties die deze tragische gebeurtenissen tot in de kleinste details tot leven brengen.

Killers of the Flower Moon
Still 'Killers of the Flower Moon' via Universal Pictures

Win gratis kaartjes voor "Killers of the Flower Moon"

Om mee te doen, hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en antwoord te geven op de volgende vraag: Wie was de auteur van het boek “Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI,” waarop de film van Martin Scorsese is gebaseerd?

Weet jij het juiste antwoord? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft, want we zullen de gelukkige winnaars via dat opgegeven e-mailadres op de hoogte stellen! De kaartjes worden aangeboden door Universal Nederland.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Comments 6

 1. De auteur is David Grann.

 2. Paolo Bona says:

  De auteur van de boeken is David Grann

 3. Phil Jong says:

  De auteur is David Grann

 4. Manuela Hovens says:

  De auteur van deze prachtige boeken is David Grann.

 5. Emre says:

  De auteur van het boek Killers of the Flower Moon is David Grann.

 6. Peter says:

  David Grann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen