Ubisoft deelt langverwachte story trailer van 'Star Wars Outlaws'

Games
dinsdag, 09 april 2024 om 18:05
outlawsjpg
Ubisoft heeft zojuist de langverwachte story trailer van Star Wars Outlaws gedeeld, nadat eerder vandaag Ubisoft Japan per ongeluk de releasedatum van 30 augustus al had gelekt. Ontwikkeld door Massive Entertainment en uitgegeven door Ubisoft, zal de game speelbaar zijn op PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S. Outlaws plaatst spelers in de schoenen van Kay Vess, een avontuurlijke schurk, en haar loyale metgezel Nix.
In de zojuist onthulde story trailer krijgen we een voorproefje van het epische avontuur dat ons te wachten staat. Dit wordt de eerste Star Wars-game met een volledig open wereld, waardoor spelers kunnen genieten van stealth, open gevechten, ruimtegevechten en voertuiggevechten, naast een systeem van vertakkende dialogen dat de keuzes van spelers zal beïnvloeden.
De reis van Kay Vess en Nix zal hen naar verschillende planeten brengen, waaronder bekende plekken zoals Tatooine, Kijimi en Akiva, maar ook naar gloednieuwe werelden zoals de maan van Toshara, geïnspireerd op de prachtige landschappen van de Tanzaniaanse savanne. Ook zien we Jabba the Hutt, die waarschijnlijk een grote rol zal spelen in het verhaal van de game.
De onthulling van de story trailer is een belangrijke stap voorwaarts na eerdere teasers en trailers die al voor de nodige opwinding hebben gezorgd onder fans. Met de lancering van de story trailer komen we steeds dichter bij de langverwachte release van de game, die vanaf 30 augustus in de winkels ligt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!