Nintendo Switch-spelers opgelet: "Biomutant" de post-apocalyptische open-wereld game komt naar de Switch!

Games
woensdag, 03 mei 2023 om 16:07
Nintendo Switch gebruikers kunnen binnenkort in de wereld van Biomutant stappen, waar je je innerlijke krijger moet loslaten om te overleven in een post-apocalyptische omgeving vol dodelijke vijanden en gevaarlijke landschappen. Biomutant is een open-wereld RPG die je meeneemt op een avontuur vol actie, waarbij je moet vechten, verkennen en overleven in een kleurrijke wereld vol unieke flora en fauna.
De game, ontwikkeld door Experiment 101 en uitgegeven door THQ Nordic, is al beschikbaar voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One™ en Xbox Series X/S. En binnenkort komt Biomutant ook naar de Nintendo Switch™. THQ Nordic heeft zelfs een handige website gemaakt om de release van de Switch-versie bij te houden: http://biomutant-switch.thqnordic.com/.
Biomutant biedt een unieke mix van intensieve vechtsportgevechten en post-apocalyptische verkenning. Het Wung-Fu vechtsysteem, dat geïnspireerd is op de Oosterse vechtkunst, stelt je in staat om melee-, schiet- en mutantvermogenacties te mengen. Hierdoor ontstaan er talloze mogelijkheden om je tegenstanders te verslaan en je omgeving te verkennen.
Voor de bezitters van de Xbox One/PlayStation 4-versies is er goed nieuws: je kunt gratis upgraden naar de verbeterde versie van de game (alleen van Xbox One naar Xbox X/S en van PlayStation 4 naar PlayStation 5!). Let op: een upgrade is niet mogelijk voor degenen die een fysieke PS4-disc bezitten maar een PS5 zonder disc-station hebben.
Kortom, Biomutant is een kleurrijk avontuur vol gevaarlijke uitdagingen en spannende mogelijkheden om je innerlijke krijger los te laten. Ben jij klaar om de wereld van Biomutant te betreden en te overleven in deze post-apocalyptische wereld?