Action stunt met Nintendo Switch Games: Mario-fans massaal teleurgesteld door scalpers

Games
woensdag, 22 november 2023 om 15:11
mario action
Terwijl de Black Friday-gekte overal om zich heen grijpt, proberen winkels ons te lokken met verleidelijke kortingen. Maar laten we eerlijk zijn, in dit seizoen van "spectaculaire kortingen" is het soms moeilijk om door de rookgordijnen van marketingtrucs te kijken. Neem bijvoorbeeld de Nintendo Switch games die de Action belooft voor het schappelijke bedrag van €7,77. Klinkt als een droomdeal, nietwaar?
Op woensdag 22 november, gewapend met de folder van de Action, stonden we vol verwachting voor de schappen waar de felbegeerde Nintendo Switch games moesten liggen. "Mario + Rabbids Kingdom Battle" en "Rayman Legends" dansten in onze gedachten, maar wat vonden we in werkelijkheid? Slechts wat saaie titels die niemand ooit had willen spelen. Teleurstelling alom.
The Super Mario Bros. Movie
Still 'The Super Mario Bros. Movie' via TMDB
Nu zijn we wel gewend aan het feit dat sommige winkels hier in de regio niet altijd meedoen met landelijke acties. Maar wat schept onze verbazing? Diezelfde Nintendo Switch games worden nu op Marktplaats doorverkocht voor het dubbele of zelfs meer. De Kruidvat had eerder iets soortgelijks geflikt met Pokémon tins. Gelukkig lijkt Kruidvat sindsdien wat bijgeleerd te hebben, want hun huidige Pokémonkaartenactie is beperkt tot maximaal twee exemplaren per klant. Hoera voor enige vooruitgang!
Maar wat we nu horen over de Action is niet bepaald opbeurend. Er gaan verhalen rond op sociale media dat mensen vanuit het buitenland al voor openingstijd voor de deur stonden om alle Nintendo games op te kopen. De waarheid van deze bewering kunnen we niet bevestigen, maar gezien eerdere ervaringen met andere acties, sluiten we niet uit dat er een kern van waarheid in schuilt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!