Exclusieve In-game Cosmetische Beloningen voor Hogwarts Legacy te Claimen via Twitch

Games
maandag, 13 februari 2023 om 19:48
hogwarts legacy release date delay 2023 potter game
Twitch, de populaire live-streaming platform, biedt spelers van Hogwarts Legacy een selectie cosmetische items aan als onderdeel van hun Twitch Drops programma. Deze items kunnen worden verkregen door simpelweg het spel te bekijken op Twitch, en kunnen worden ingewisseld voor versies van het spel op PS5, Xbox Series X | S en PC. Wanneer het spel later beschikbaar is op PS4, Xbox One en Nintendo Switch, zijn deze items ook te gebruiken dus mis ze niet!
hogwarts lgeacy twitch drops
Met Twitch Drops campagnes kun je in-game items verdienen door streamers te bekijken die Twitch Drops hebben ingeschakeld voor een specifieke tijd. In het verleden was dit beschikbaar voor games zoals Overwatch 2 en MultiVersus. Je kunt nu al beginnen met het verdienen van Twitch Drops voor Hogwarts Legacy, vanaf nu tot en met vrijdag 24 februari.
Zelfs als je het spel nog niet hebt gekocht, kun je Twitch Drops voor het spel verdienen. Je hebt echter wel een WG Games-account nodig om de Drops te verdienen, en je moet je aanmelden bij Hogwarts Legacy zodra je het spel gekocht heb.
De cosmetische items in Hogwarts Legacy kun je verkrijgen door specifieke streamers op Twitch te bekijken die het spel spelen met drops ingeschakeld. Helaas is er geen volledige lijst beschikbaar, maar als je de Hogwarts Legacy Twitch-pagina bezoekt, zul je zeker een paar streams zien met de 'drops enabled' tag of met vermelding van Twitch Drops in de titel van hun stream. Je kunt dit controleren door naar een pop-up bovenaan het chatvenster van een kanaal te kijken, die de Drops moet vermelden.
De speciale Merlin’s Clock is enkel te verkrijgen door 20 minuten naar een livestream te kijken op het Twitch kanaal van Avalanche Software. Vooralsnog staan er nog geen streams op de agenda dus hou hun Twitch kanaal goed in de gaten.