Activision Blizzard deelt releasedatum en eerste teaser van "Call of Duty: Modern Warfare 3"

Games
dinsdag, 08 augustus 2023 om 12:55
s25 farahraidepisode2 1
De releasedatum van "Call of Duty: Modern Warfare 3" is eindelijk onthuld. De nieuwe game in de Call of Duty: Modern Warfare-reeks zal op 10 november van dit jaar uitkomen. Terwijl fans zich voorbereiden op het volgende hoofdstuk in deze roemrijke franchise, werpt de teaser enkele intrigerende aanwijzingen op over wat we kunnen verwachten.
s25 horangi 1024x576
Still 'Call of Duty: Modern Warfare II' via Activision

Schaduwen van het verleden

De teaser trailer begint met een intrigerende dialoog tussen Captain Price en de schijnbaar overlevende baas van Shadow Company, Phillip Graves. De woorden "Begraaf nooit je vijanden levend" resoneren als een duistere herinnering aan eerdere gebeurtenissen en brengen de nieuwsgierigheid van de fans meteen op gang. Dit bevestigt niet alleen dat Graves de gebeurtenissen van Modern Warfare 2 heeft overleefd, maar wekt ook de vraag op wat voor nieuwe wendingen en conflicten we in de aankomende game kunnen verwachten.
Bij de teaser staat cryptisch geschreven: "De ultieme dreiging wacht." Met een rijke geschiedenis van meeslepende verhaallijnen en meedogenloze veldslagen, suggereert deze korte hint dat Modern Warfare 3 spelers zal onderdompelen in een intense en onvoorspelbare wereld van gevechten en intriges.

Slide cancelling maakt een comeback

Een van de spannende terugkerende aspecten, is de bevestiging van de terugkeer van "slide cancelling" in Modern Warfare 3. Deze subtiele knipoog naar de doorgewinterde Call of Duty-spelers wijst op de toewijding van de ontwikkelaars om de gameplay-mechanismen te behouden waar spelers van houden, terwijl ze tegelijkertijd vernieuwingen en verbeteringen aanbrengen.
s25 shredder2 1024x576
Still 'Call of Duty: Modern Warfare II' via Activision

Modern Warfare 3 event in Warzone

De aankondiging van een speciaal in-game evenement op 17 augustus in Call of Duty Warzone belooft meer inzicht te geven in wat we kunnen verwachten van Modern Warfare 3. Dit is een opwindend vooruitzicht voor fans die smachten naar meer informatie over het plot, de personages en de gameplay die de nieuwe game zal bieden.

Modern Warfare 3 beschikbaar op meerdere platforms

Hoewel de platformen waarop Modern Warfare 3 zal verschijnen nog niet officieel zijn bevestigd door Activision, wordt er verwacht dat de game beschikbaar zal zijn op een scala aan platforms, waaronder PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S, en PC. Dit betekent dat spelers op verschillende systemen kunnen genieten van het langverwachte vervolg in de Call of Duty-reeks.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!