Vijf tieners gaan opzoek naar een Mysterieuze krater op de maan in nieuwe Disney+-film: "Crater"

Films
vrijdag, 14 april 2023 om 13:20
e534w0ihbjrbge97xvwwcn75jtx
De eerste officiële trailer voor de originele Disney+-film Crater is uitgekomen en laat een groep vrienden zien die op avontuur gaat op de maan. Crater vertelt het verhaal van een jongen die leeft op een maankolonie en samen met zijn vrienden een mysterieuze krater gaat verkennen. De film is geregisseerd door Kyle Patrick Alvarez en het script is geschreven door John Griffin. Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce en Scott Mescudi, die ook bekend staat als Kid Cudi zullen allemaal te zien zijn in de film.
De film volgt het verhaal van Caleb Channing (Russell-Bailey), die is opgegroeid op een maanmijnkolonie en binnenkort permanent zal worden verplaatst naar een idyllische verre planeet na de dood van zijn vader (Mescudi). "Maar voordat hij vertrekt om de laatste wens van zijn vader te vervullen, steelt hij samen met zijn drie beste vrienden, Dylan (Barratt), Borney (Hong) en Marcus (Boyce), en een nieuwkomer van de aarde, Addison (Grace), een rover voor een laatste avontuurlijke reis om een mysterieuze krater te verkennen,
Crater belooft een geweldige avonturenfilm te worden met een sterke cast en een meeslepend verhaal. De trailer geeft ons een voorproefje van de prachtige maanomgeving en de spannende actiescènes die ons te wachten staan. Het is duidelijk dat deze film niet mag worden gemist. Crater zal op Disney+ te zien zijn vanaf 20 mei.