"Unidentified Objects" combineert intrigerende personages en een onconventioneel verhaal voor een cultfilm van formaat

Films
maandag, 05 juni 2023 om 11:57
odnmudhdxxu8u3fie66hkmd7rrq
De nieuwe comedy- dramafilm "Unidentified Objects" heeft de stempel van 'cult' verdient. Het unieke verhaal en de intrigerende personages weten de kijker te betoveren en mee te slepen in een surrealistisch avontuur. De combinatie van het onconventionele script, de bekwame regie van Juan Felipe Zuleta en het indrukwekkende acteerwerk van een getalenteerde cast maken van "Unidentified Objects" een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Peter is een misantropische dwerg die zich verstopt voor de wereld in zijn vervallen appartement in New York City, maar een onverwacht bezoek van zijn optimistische - en mogelijk gestoorde - buurvrouw Winona dwingt hem uit zijn schulp en op een spontane roadtrip. Hun bestemming? Wat zij gelooft dat de locatie is van een aankomende buitenaardse ontmoeting in de wildernis van Canada.
Tijdens hun steeds surrealistischer wordende roadtrip komen Peter en Winona kibbelende lesbische cosplayers tegenkomen, paddo-gebruikende survivalisten en zelfs buitenaardse snelwegagenten. Maar hoe verder ze gaan en hoe meer hun trauma aan het licht komt, wordt het duidelijk dat het enige wat zenuwslopender is dan ontvoerd worden, alleen zijn in het universum is.
"Unidentified Objects" is een film geschreven door Leland Frankel en geregisseerd door Juan Felipe Zuleta. In de hoofdrollen zien we onder andere Sarah Hay, Matthew August Jeffers, Roberta Colindrez, Tara Pacheco, Hamish Allan-Headley en Kerry Flanagan. De film is volgende maand te zien via Video on Demand. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de film te zien zal zijn via een van de streamingsdiensten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!