Nieuwe romantische komedie "The List" onthult trailer met Halston Sage

Films
donderdag, 13 juli 2023 om 14:30
still the list via universal pictures
De trailer voor de aankomende romantische komedie "The List" is uitgebracht, met in de hoofdrol Halston Sage als een vrouw die gebroken achterblijft nadat haar verloofde zijn "vrijkaart" heeft gebruikt om het bed te delen met een beroemdheid. De trailer toont hoe Abby, gespeeld door Sage, wraak probeert te nemen door haar eigen beroemde crushes na te jagen. De film zal vanaf 22 augustus digitaal te koop en te huur zijn.
still the list via universal pictures 2 1140x570
still 'The List' via Universal Pictures
Abby staat op het punt om te trouwen en alles lijkt perfect. Totdat ze erachter komt dat haar verloofde het bed heeft gedeeld met een beroemdheid van zijn "vrijkaart" lijst. Om haar gedachten te verzetten, bedenken Abby en haar beste vriendin Chloe een gek idee - Abby moet een beroemdheid van haar eigen lijst proberen te versieren. Haar lijst bevat onder andere de stoere actieheld Mac West, de "Sexiest Man Alive" Cooper Grant en de multi-Platinum Grammy Award-winnende rapper Avon.
"The List" is geregisseerd door Melissa Miller Costanzo, naar een scenario geschreven door Rob Lederer en Steve Vitolo. Naast Sage zijn ook Christian Navarro, Lucy DeVito en Gregg Sulkin te zien in de film. Naast haar rol als hoofdrolspeelster is Sage ook uitvoerend producent van de film, samen met Lederer, Vitolo, Maurice Fadida en Eric B. Fleischman.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!