"Godzilla Minus One": De terugkeer van de Koning der Monsters - Bekijk nu de trailer!

Films
maandag, 04 september 2023 om 8:26
godzilla edit1 scaled
Stel je je een wereld voor waarin Godzilla al heeft toegeslagen en Tokio tot puin heeft gereduceerd. Dat is precies waar Godzilla: Minus One zich afspeelt. Toho, de legendarische studio achter Godzilla, belooft ons niet de sympathieke reus die we hebben gezien in de MonsterVerse-films van Amerikaanse makelij.

Angstaanjagender dan ooit tevoren

Deze Koning der Monsters krijgt een totaal nieuwe look voor deze nieuwste Shin Godzilla-film, en het is safe to say dat hij er angstaanjagender uitziet dan ooit tevoren. Deze nieuwe incarnatie van Godzilla doet denken aan het traditionele Gojira-ontwerp uit de Toho-universum, vooral vanwege de terugkeer van de rugvinnen die doen denken aan de Toho Millennium-era herontwerp van Godzilla 2000.

Een frisse kijk op het iconische monster

Godzilla: Minus One is geen directe sequel van een specifieke voorgaande film, hoewel het een subtiel verband deelt met de geanimeerde trilogie die op Netflix werd uitgebracht, evenals 2016's "Shin Godzilla". Dit opent de deur naar een frisse kijk op het iconische monster, terwijl het toch enigszins vertrouwd aanvoelt voor de diehard fans van de franchise.
De zojuist onthulde eerste trailer belooft een spectaculair schouwspel. Maak je klaar voor een epische terugkeer naar de oorsprong van het kaiju-genre en bereid je voor om overdonderd te worden door de immense kracht van Godzilla: Minus One.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!