Eerste trailer van spannende slasher-film "Thanksgiving" gedeeld

Films
donderdag, 07 september 2023 om 17:21
thanksg

Bekijk nu de Trailer van "Thanksgiving"

Op 17 november 2023 is het moment eindelijk daar: Eli Roth's langverwachte horrorfilm "Thanksgiving" zal zijn opwachting maken in de bioscopen. Deze angstaanjagende slasherfilm is gebaseerd op Roth's beroemde faux-trailer uit Grindhouse (2007) en brengt het thema Thanksgiving op een huiveringwekkende manier tot leven. Horrorliefhebbers kunnen zich verheugen op een intrigerende filmervaring die hen nog lang zal bijblijven.
Laten we teruggaan naar 2007, toen Eli Roth's "Thanksgiving" voor het eerst de schermen veroverde als een korte, bloederige trailer in de Grindhouse-anthologie. De trailer gaf ons een luguber voorproefje van wat we konden verwachten: een slasher die zijn eigen snijplank maakt van de inwoners van een stad in Massachusetts die elk jaar een grootschalige festiviteit rond Thanksgiving organiseert. Het meest memorabele moment? Roth zelf, gescheiden van zijn eigen hoofd terwijl hij gepassioneerd in een cabriolet zit. De trailer maakte zo'n impact dat fans al snel smeekten om meer.
eli roth thanksgiving movie from grindhouse 1140x570
Still 'Thanksgiving' via TMDB

Een Indrukwekkende Cast voor "Thanksgiving"

Gelukkig is het nu eindelijk zover. Eli Roth heeft een sterrencast samengesteld om zijn visie tot leven te brengen. Onder de getalenteerde acteurs vinden we Patrick Dempsey, Addison Rae, Jalen Thomas Brooks ("Walker"), Milo Manheim ("Zombies"), Nell Verlaque ("Big Shot"), Gina Gershon ("Chucky"), Tim Dillon en Rick Hoffman ("Hostel"). Met zo'n indrukwekkende line-up kunnen we alleen maar verwachten dat de film ons op het puntje van onze stoel zal houden.

Het Creatieve Brein Achter de Film

Eli Roth, bekend om zijn werk in het horrorgenre, heeft samen met Jeff Rendell het script geschreven voor "Thanksgiving". Deze samenwerking belooft een verhaal vol spanning en gruwel, perfect voor horrorliefhebbers over de hele wereld. Roger Birnbaum en Eli Roth zelf zijn de producenten die ervoor zullen zorgen dat deze film de verwachtingen overtreft.

Vanaf 17 november in de Bioscoop

Met de release van "Thanksgiving" lijkt het erop dat deze horrorfilm eindelijk de cultstatus zal bereiken waar fans al jarenlang op hebben gewacht. Dankzij TriStar Pictures en Spyglass Media Group (Scream) zal "Thanksgiving" in bioscopen over de hele wereld te zien zijn. Dus, markeer 17 november 2023 in je agenda, want dit wordt een Thanksgiving om nooit te vergeten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!