Spectaculaire nieuwe trailer van "Dune: Part Two" onthult grootschalige planetaire oorlog

Films
woensdag, 13 december 2023 om 10:25
dune part two st 10 jpg sd high 2023 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit niko tavernise scaled
Het aanstaande vervolg in de Dune-franchise, Dune: Part Two, heeft een nieuwe trailer onthuld waarin we beelden te zien krijgen die bevestigen dat het tweede deel spectaculairder wordt dan zijn voorganger. Met een indrukwekkende cast, waaronder Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, en vele anderen, belooft Dune: Part Two een van de hoogtepunten van volgend jaar te worden.
De recente trailer werpt licht op het feit datPart Twoaanzienlijk groter is dan zijn voorganger, waarbijPart Onede benodigde stukken op hun plaats zette. In dit vervolg zien we hoe Paul evolueert tot de leider van een heel volk, met als doel hun planeet terug te winnen. Opvallend is de indrukwekkende schaal van planetaire oorlogvoering, met meerdere zandwormen die door de linies van soldaten razen.
dune part two st 9 jpg sd high 2023 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit niko tavernise 1140x570
Still 'Dune: Part Two' via Warner Bros. Entertainment
Emotie krijgt eveneens een prominente rol in dit vervolg. De trailer benadrukt de diepe gevoelens tussen Paul en Chani, die een aanzienlijke invloed zullen hebben op het verhaal. Met de kennis van het Dune-universum wordt duidelijk dat deze emoties de koers van Paul's heerschappij over Arrakis en mogelijk verder zullen beïnvloeden.
Voor degenen die de eerste Dune-film nog niet hebben gezien, is er goed nieuws, aangezien de film gewoon te streamen is via HBO Max.Dune: Part Twois vanaf 29 februari te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de nieuwe spectaculaire trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!