Opnames van "Bride Hard" gaan door ondanks Rebel Wilson's stuntongeluk

Films
zondag, 06 augustus 2023 om 11:38
jzik9om521y8vhivetpza8k7ats
Actrice Rebel Wilson heeft licht gezichtsletsel opgelopen tijdens de opnames van de film "Bride Hard". De 43-jarige actrice, die bekend staat om haar komische charisma, deelde het nieuws van haar ongelukkige val tijdens een stunt via Instagram. Het incident vond plaats te midden van een golf van stakingen in Hollywood, maar de productie van "Bride Hard" blijft standvastig doorgaan, aangezien de film als een onafhankelijk project wordt geproduceerd.
lgylbtu16nswrgrsy1i3gz1e1ei 1140x570
Still 'Isn't It Romantic' via TMDB

Rebel Wilson's Stuntongeluk

De Australische komedienne plaatste een foto op haar Instagram-account waarop te zien is dat ze licht gewond is geraakt aan haar neus. Onder de foto plaatste ze een oprechte boodschap waarin ze beschreef hoe de gebeurtenis zich had ontvouwen: "Niet de manier waarop ik deze film wilde beëindigen. Drie hechtingen en een nacht in het ziekenhuis na een stunt-ongeluk." De openhartige post toont Wilson's vastberadenheid en haar gevoel voor humor, zelfs in tijden van tegenspoed.
rebel pic
Foto 'Rebel Wilson' via Instagram

"Bride Hard" Gaat Door Ondanks Hollywood Stakingen

De productie van "Bride Hard", die momenteel plaatsvindt in het pittoreske Savannah, Georgia, heeft de aandacht getrokken vanwege de voortdurende stakingen die de filmindustrie in Hollywood treffen. Terwijl grote producties worden vertraagd of onderbroken als gevolg van arbeidsconflicten, heeft "Bride Hard" de productie onverstoord voortgezet omdat het als een onafhankelijk project wordt gefinancierd en geproduceerd. Deze vastberadenheid om door te gaan, ondanks de uitdagingen waarmee de entertainmentindustrie wordt geconfronteerd, getuigt van de toewijding van de cast en crew om een visie tot leven te brengen.

Rebel Wilson's Doorzettingsvermogen

Terwijl fans wereldwijd meeleven met Rebel Wilson en wensen voor een spoedig herstel, blijft haar inspirerende houding een bron van kracht voor haar collega's en bewonderaars. Het verhaal van Wilson's doorzettingsvermogen in het licht van haar recente letsel zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een voorbeeld van de onvermoeibare geest van de entertainmentindustrie, die zich blijft inzetten om verhalen te vertellen die ons raken, inspireren en verbinden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!