Nieuwe trailer van "The Hunger Games-film "The Ballad of Songbirds and Snakes" nu te zien!

Films
woensdag, 20 september 2023 om 16:53
wrphiaxvpj5klalbjqdlncszfic scaled
De langverwachte terugkeer naar Panem komt steeds dichterbij, en fans kunnen niet wachten om opnieuw ondergedompeld te worden in de wereld van de Hunger Games. De nieuwe trailer voor "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" zijn eindelijk vrijgegeven, en ze beloven een episch avontuur dat fans van de franchise niet willen missen.
In deze nieuwste toevoeging aan de Hunger Games-saga volgen we een jonge Coriolanus Snow, gespeeld door Tom Blyth, die de laatste hoop is van zijn uit de gratie geraakte familie in het Capitool. Om het voortbestaan van zijn ooit zo machtige familie te verzekeren, wordt Snow - zij het met enige tegenzin - aangesteld als mentor van Lucy Gray Baird, vertolkt door Rachel Zegler, een tribuut uit het arme District 12. Lucy Gray weet het publiek van Panem te betoveren met haar charme, en Snow ziet dit als een kans om hun lot te veranderen.
gvu4ssyjeul6k1qhvm5wgiwaees 1140x570
Still 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes' via TMDB
Snow zet alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel en bundelt zijn krachten met Lucy Gray om het tij in hun voordeel te keren. Terwijl Snow worstelt met zowel zijn goede als kwade instincten, bevindt hij zich in een race tegen de klok om te overleven. Uiteindelijk zal moeten blijken of hij een songbird, of een snake is.
hon92j1oqdrtwcghxg64g2bxqrj 1140x570
Still 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes' via TMDB
De film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, met een scenario geschreven door Michael Arndt en Suzanne Collins. De cast bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Rachel Zegler, Tom Blyth, Viola Davis, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Jason Schwartzman en Josh Andrés Rivera. "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds" draait vanaf 16 november in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!