New Kids-makers onthullen eerste trailer van 'Krazy House'

Films
zondag, 21 januari 2024 om 16:21
uzmbfqbpzmzylmzpb25hlw9ubgluzs5uzxq0agf0dgfjag1lbnrzl2fjnza5ztc4ltfhmzutndk5yy1immu5lwe1m2izodvkm2u0os5qcgc
Godnondeju! De makers achter New Kids maken momenteel internationaal furore op het Sundance Filmfestival in Utah met hun nieuwste horrorkomedie. Om deze internationale mijlpaal te vieren, hebben de makers nu de eerste trailer vrijgegeven van Krazy House. De spraakmakende film gaat op 28 januari in première tijdens het IFFR – het Filmfestival van Rotterdam.
Krazy House trakteert het publiek op een unieke filmervaring die doet denken aan sitcoms uit de jaren 90 maar al snel verandert in een absurde horrorfilm. Het verhaal draait om een schattig christelijk gezin dat bruut wordt overvallen door een bloeddorstige Rus en zijn twee tienerzoons. De film staat bol van onverwachte toonwisselingen en scherpe kritiek op een ontwrichte maatschappij.
uzmbfqbpzmzylmzpb25hlw9ubgluzs5uzxq0agf0dgfjag1lbnrzlziyy2njngizltbjm2utngu0my1hnjblltk3mjlkmtjkodi4yy5qcgc 1140x570
Still 'Krazy House' via Splendid Film/IFFR
De film kan rekenen op grote internationale sterren, waarbij Nick Frost, bekend van films zoals Shaun of the Dead en Hot Fuzz, de hoofdrol speelt en schittert als een religieuze vader. Zijn vrouw, gespeeld door Alicia Silverstone, bekend van haar rol in de film Clueless, ontpopt zich als de hysterische moeder van het gezin.
Momenteel is de cast en crew in Utah voor het Sundance Filmfestival. Filmcomponist Michiel Marsman, verantwoordelijk voor de vrolijke noten en duistere klanken van de film, heeft tijd voor ons vrijgemaakt om meer te vertellen over deze spraakmakende productie.
uzmbfqbpzmzylmzpb25hlw9ubgluzs5uzxq0agf0dgfjag1lbnrzl2niywjhotuwlwvlowmtndg5zs04mzfiltc2ogqznwy2ztfmns5qcgc 1140x570
Still 'Krazy House' via Splendid Film/IFFR
Marsman erkent dat er niet vaak over de filmmuziek wordt gesproken, maar dat "zowel de film als de muziek van Krazy House echt heel opvallend [zijn]." Het volledige interview met filmcomponist Michiel Marsman lees je binnenkort op onze website. Krazy House draait vanaf 29 februari in de Nederlandse bioscoopzalen; bekijk hieronder de eerste teaser trailer.