Hilarische eerste trailer onthult van nieuwe Minions-film: 'Despicable Me 4'

Films
maandag, 29 januari 2024 om 12:47
hcokczb5knkfmnre0szywic7mfn scaled
De Minions zijn terug van weggeweest! Na bijna zeven jaar afwezigheid zullen Gru en zijn schattige Minions deze zomer weer te bewonderen zijn in de bioscoopzalen, ditmaal in de vierde film van de Despicable Me-franchise: Despicable Me 4. Universal Pictures en Illumination hebben nu de langverwachte eerste trailer van deze aankomende film onthuld.
Na de gebeurtenissen inDespicable Me 3leidt Gru nu een zorgeloos leven met zijn vrouw Lucy Wilde, hun drie geadopteerde dochters – Margo, Edith en Agnes – en hun pasgeboren zoontje Gru Jr. Het vredige gezinsleven wordt echter abrupt verstoord door de crimineel Maxime Le Mal, die ontsnapt is uit de gevangenis en wraak wil nemen op Gru. De voormalige superschurk besluit samen met zijn gezin en de Minions een plan te smeden om voorgoed af te rekenen met Le Mal.
jr7ugo72zsnontiyt1iwlnp2qm4 1140x570
Still 'Despicable Me 4' via TMDB
Despicable Me 4is al sinds 2017 in ontwikkeling en werd officieel aangekondigd in februari 2022. Uit de trailer blijkt dat fans van de filmreeks nog even geduld moeten hebben, aangezien de nieuwe Minions-film pas vanaf 3 juli in de bioscoop te zien zal zijn.
Goed nieuws voor Netflix-abonnees: deDespicable Me-films zullen vanaf februari beschikbaar zijn op de streamingdienst. Precies op tijd dus om je op te warmen voor de bioscooprelease van het vierde deel! Bekijk hieronder de trailer vanDespicable Me 4.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!