Ontmoet "Lord of the Rings"-ster Elijah Wood dit weekend tijdens Heroes Dutch Comic Con in Utrecht

Films
woensdag, 15 november 2023 om 13:31
noflk8pbd1fwxji4qqnkyhffvkn
Het moment waar we allemaal op hebben gewacht, is eindelijk aangebroken! Dit weekend barst de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con los in de Jaarbeurs te Utrecht. Het evenement belooft niet alleen vijf spraakmakende acteurs, waaronder de iconische Elijah Wood en de getalenteerde Famke Janssen, maar ook zeven bruisende hallen en een buitenterrein dat wordt omgetoverd tot een waar popcultuur paradijs.
Bij elk evenement worden de verwachtingen overtroffen met de aanwezigheid van gerenommeerde acteurs. Ook dit weekend komen er opnieuw vijf sterren naar Utrecht om in contact te komen met hun Nederlandse fans. De wereldberoemde Elijah Wood, bekend van zijn rol als Frodo in de Lord of the Rings-trilogie, zal aanwezig zijn, evenals de Nederlandse trots Famke Janssen. Daarnaast zullen Once Upon a Time-actrice Lana Parrilla en The 100-actrices Eliza Taylor en Tasya Teles het evenement bijwonen. Alle speciale gasten zullen beide dagen beschikbaar zijn voor handtekeningen, fotosessies en vragen op het hoofdpodium.
img 3991 kopie 1140x570
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd
Een comic con is niet compleet zonder de aanwezigheid van geweldige stripboeken, en ook deze editie pakt groots uit. 's Werelds beste comicartiesten zullen naar Nederland komen om stripboeken te signeren en verzoeken aan te nemen. Bovendien zullen de artiesten boeiende panels in de Cozy Corner verzorgen, en krijgen aspirant striptekenaars de kans om hun portfolio te laten beoordelen door een redacteur van Marvel Comics.
Voor degenen die hun favoriete fictieve personages graag in levenden lijve zien, biedt de grootste comic con van Nederland een schouwspel. Professionele cosplayers zullen aanwezig zijn in het Cosplay Village, waar bezoekers de kans krijgen om foto's te maken. Bovendien worden er cosplay-wedstrijden georganiseerd waar bezoekers strijden om de titel van de beste cosplay van de dag. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen bij diverse fanclubs, waaronder de grootste Star Wars-fanclub van Nederland.
Van Space Invaders tot League of Legends en van Tetris tot Monopoly; iedereen heeft wel iets met gaming. De Gaming Hall is groter dan ooit en biedt een overvloed aan activiteiten, toernooien en workshops. Voor het eerst is er een streamingstudio waar game-creators live vanaf het evenement kunnen streamen, en Twitch-streamers geven workshops om beginnende creators te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun dromen.
Bovendien bieden bekende partijen zoals Nintendo, Playstation en Erazer unieke goodies en ervaringen aan op hun stands. Voor zowel beginnende als ervaren gamers, jong en oud, is er genoeg te beleven en te ontdekken!
img 3982 1140x570
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd
Volgend jaar viert Heroes Dutch Comic Con zijn 10-jarig jubileum. Op zondag 19 november om 16:40 uur zal de organisatie op het hoofdpodium groots nieuws onthullen over de eerstvolgende zomereditie, waar het jubileum uitgebreid zal worden gevierd. Zorg ervoor dat je dit niet mist!
Er valt nog veel meer te zien, te doen en te beleven! Naast een kids area voor de jongste bezoekers, een dealerhal vol met leuke kraampjes en merchandise, is er de mogelijkheid om te dansen in de K-pop area. Daarnaast zijn er boeiende activiteiten bij de stands van onder andere STAR Channel, Go Tan en Intertoys. Voor het volledige programma en toegangskaarten, kun je terecht op dutchcomiccon.com. Zien we jou dit weekend in Utrecht?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!